23/10/2018 23/10/2018 Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή Ενθρονίσεως του Νέου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Για το λόγο αυτό η Ιερά Μητρόπολη με ανακοίνωσή της καλεί το πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας να βρίσκεται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 10:45π.μ. στην Κεντρική Πλατεία...
23 Οκτωβρίου, 2018 - 12:30

Ενθρόνιση νέου Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Ενθρόνιση νέου Μητροπολίτη Λαρίσης

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή Ενθρονίσεως του Νέου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Για το λόγο αυτό η Ιερά Μητρόπολη με ανακοίνωσή της καλεί το πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας να βρίσκεται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 10:45π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Λαρίσης για να αναμένει την άφιξη του νέου Μητροπολίτου  Η τελετή ενθρονίσεως θα γίνει παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, πλειάδος Αρχιερέων, Κληρικών και Μοναχών, των Αρχών και του φιλοχρίστου λαού. Αμέσως μετά τo πέρας της ενθρονίσεως, ο νέος Ποιμενάρχης μας θα τελέσει Τρισάγιο στoν τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.
Την επομένη της ενθρονίσεως, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5:30 μ.μ. έως 9:00 μ.μ. ο νέος Ποιμενάρχης μας θα δεχθεί τις συγχαρητήριες ευχές όλων μας στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Λαρίσης, επί της οδού Ιωαννίνων 3.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων