30/11/2018 30/11/2018 Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος δέχθηκε τις εθιμοτυπικές επισκέψεις συλλόγων της πόλεως. Την αρχή έκανε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματών Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο για το δύσκολο έργο που η Εκκλησία του εμπιστεύτηκε να επιτελέσει. Ακολούθησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας, οι οποίοι με τη...
30 Νοεμβρίου, 2018 - 18:27

Επισκέψεις συλλόγων της Λάρισας στον Μητρ. Λαρίσης κ.Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Επισκέψεις συλλόγων της Λάρισας στον Μητρ. Λαρίσης κ.Ιερώνυμο

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος δέχθηκε τις εθιμοτυπικές επισκέψεις συλλόγων της πόλεως. Την αρχή έκανε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματών Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο για το δύσκολο έργο που η Εκκλησία του εμπιστεύτηκε να επιτελέσει.

Ακολούθησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν και αυτοί στο Σεβασμιώτατο για τα νέα του καθήκοντα, ενώ τον κύκλο τον επισκέψεων έκλεισε η αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τη Μακεδονία με τους οποίους ο Σεβασμιώτατος συζήτησε για το φλέγον ζήτημα του Μακεδονικού.


Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό στο Μέγαρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαρίσης ενώ ο Διοικητή της Π.Υ Λάρισας κ. Ζήσης Μπρούζας έκανε τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων