17/01/2019 17/01/2019 Με ευλάβεια και κατάνυξη εόρτασαν την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, οι πιστοί της Όσσας, την μνήμη του Μεγάλου Αντωνίου στην πανήγυρι του εορτάζοντος ενοριακού τους Ναού, όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, με πολλούς ιερείς της περιοχής του Συκουρίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον εφημέριο της ενορίας Αρχιμανδρίτη π. Ευθύμιο και τους...
17 Ιανουαρίου, 2019 - 19:49
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2019 - 19:45

Η μνήμη του Αγίου Αντωνίου στην Όσσα του Κισσάβου

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Αντωνίου στην Όσσα του Κισσάβου

Με ευλάβεια και κατάνυξη εόρτασαν την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, οι πιστοί της Όσσας, την μνήμη του Μεγάλου Αντωνίου στην πανήγυρι του εορτάζοντος ενοριακού τους Ναού, όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, με πολλούς ιερείς της περιοχής του Συκουρίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον εφημέριο της ενορίας Αρχιμανδρίτη π. Ευθύμιο και τους συνεργάτες του για το έργο που επιτελούν στην όμορφη Όσσα, ενώ ανέλυσε στους πιστούς την ζωή και το έργο του Μεγάλου Αντωνίου και καθηγητού της ερήμου, τονίσας ότι κανείς πρέπει να αγωνισθεί σκληρά και με όλη την δύναμη της ψυχής του ώστε να αγαπήσει και τον Θεό αλλά και την έμψυχη εικόνα Του, που είναι ο άνθρωπος, ο κάθε άνθρωπος, ο διπλανός μας, ο συνάνθρωπός μας και να κατακτήσει έτσι την Βασιλεία των Ουρανών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων