24/01/2019 24/01/2019 Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερωνύμου, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά  μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης εκφράζοντας τις ευχές τους για το νέο έτος αλλά και για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Σεβασμιωτάτου. Επίσης, εδέχθη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου...
24 Ιανουαρίου, 2019 - 10:43

Με συλλόγους και μαθητές συναντήθηκε ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Με συλλόγους και μαθητές συναντήθηκε ο Μητρ. Λαρίσης

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερωνύμου, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά  μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης εκφράζοντας τις ευχές τους για το νέο έτος αλλά και για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Σεβασμιωτάτου.

Επίσης, εδέχθη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας “Ο Άγιος Νικόλαος”, οι οποίοι του εξέφρασαν τις ευχές τους για το νέο έτος αλλά και για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Σεβασμιωτάτου και προσέφεραν έντυπες εκδόσεις που αφορούν τον Σύλλογο αλλά και την περιοχή της Αργιθέας.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, είχαν την χαρά και την ευλογία να συναντήσουν και οι μαθητές και οι καθηγητές του 8ου Γυμνασίου Λάρισας, στην αίθουσα του Επισκοπείου. Ο Σεβασμιώτατος αφού καλωσόρισε μαθητές και καθηγητές, μίλησε στα παιδιά καταλλήλως ως πνευματικός πατέρας, αναφερόμενος ιδιαίτερα στη μεγάλη εορτή των Τριών Ιεραρχών και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, πάντοτε κοντά στην Εκκλησία και στον δρόμο του Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων