26/11/2018 26/11/2018 Τον προστάτη των νηπίων Όσιο Στυλιανό εόρτασαν οι πιστοί χριστιανοί στον φερώνυμο Ιερό Ναό Του στα Πυροβολικά. Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό. Κάλεσε τους πιστούς Χριστιανούς, μέσα από το κήρυγμά του, να αγωνισθούν ιδιαίτερα για την πρόοδο και την προκοπή των παιδιών τους, ενώ ευχήθηκε ο Όσιος Στυλιανός να...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 11:48

Μητρ. Λαρίσης: “Ο Όσιος Στυλιανός να διαφυλάττει και τους μεγαλυτέρους”

Διαδώστε:
Μητρ. Λαρίσης: “Ο Όσιος Στυλιανός να διαφυλάττει και τους μεγαλυτέρους”

Τον προστάτη των νηπίων Όσιο Στυλιανό εόρτασαν οι πιστοί χριστιανοί στον φερώνυμο Ιερό Ναό Του στα Πυροβολικά. Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό.

Κάλεσε τους πιστούς Χριστιανούς, μέσα από το κήρυγμά του, να αγωνισθούν ιδιαίτερα για την πρόοδο και την προκοπή των παιδιών τους, ενώ ευχήθηκε ο Όσιος Στυλιανός να διαφυλάττει όχι μόνο τα νήπια και τα παιδιά μας σήμερα από κάθε κακό αλλά κυρίως να χαρίζει και στους μεγαλυτέρους την δύναμη και την διάκριση να μπορούν να ανατρέφουν σωστά τα παιδιά τους ώστε να μην θρηνούμε αργότερα τις πτώσεις των νέων μας. Είναι μεγάλη η ευθύνη ημών των μεγαλυτέρων, τόνισε με έμφαση και ενδιαφέρον, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων