11/10/2018 11/10/2018 Κάθε Κυριακή, στις 12:30 το μεσημέρι, στο φιλόξενο χώρο της «Κατακόμβης» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, γίνονται τα μαθήματα της παιδικής και νεανικής χορωδίας. Έμπειροι καθηγητές μουσικής διδάσκουν στα παιδιά κλασική μουσική και όμορφα τραγούδια, με επικεφαλής τον Καθηγητή Μουσικής κ. Νικόλαο Οικονόμου, Διδάκτορα Σύνθεσης του Ιονίου Πανεπιστημίου. Απευθύνεται θερμή παράκληση σε όλους τους...
11 Οκτωβρίου, 2018 - 14:52

Παιδική χορωδία της Ι.Μ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Παιδική χορωδία της Ι.Μ. Λαρίσης

Κάθε Κυριακή, στις 12:30 το μεσημέρι, στο φιλόξενο χώρο της «Κατακόμβης» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, γίνονται τα μαθήματα της παιδικής και νεανικής χορωδίας. Έμπειροι καθηγητές μουσικής διδάσκουν στα παιδιά κλασική μουσική και όμορφα τραγούδια, με επικεφαλής τον Καθηγητή Μουσικής κ. Νικόλαο Οικονόμου, Διδάκτορα Σύνθεσης του Ιονίου Πανεπιστημίου. Απευθύνεται θερμή παράκληση σε όλους τους γονείς να ανταποκριθούν στην έκκληση της Ιεράς Μητροπόλεως και να στείλουν τα παιδιά τους, ώστε να στελεχώσουν και να κοσμήσουν με την παρουσία και τις γλυκύτατες φωνές τους τη χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεώς Λαρίσης και Τυρνάβου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων