17/12/2018 17/12/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε τον 5ο παιδικό σταθμό του Δήμου Λαρισαίων, παρουσία του Δημάρχου της πόλεως κ. Απόστολου Καλογιάννη. Στην είσοδο του κτιρίου, ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Δημήτριος Δεληγιάννης υποδέχθηκε τον κ. Ιερώνυμο και τον ξενάγησε στους χώρους της αντιδημαρχίας. Ακολούθως η Διευθύντρια των παιδικών σταθμών κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου,...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2018 - 21:07

Παιδικό Σταθμό επισκέφθηκε ο Μητρ. Λάρισας

Διαδώστε:
Παιδικό Σταθμό επισκέφθηκε ο Μητρ. Λάρισας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε τον 5ο παιδικό σταθμό του Δήμου Λαρισαίων, παρουσία του Δημάρχου της πόλεως κ. Απόστολου Καλογιάννη. Στην είσοδο του κτιρίου, ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Δημήτριος Δεληγιάννης υποδέχθηκε τον κ. Ιερώνυμο και τον ξενάγησε στους χώρους της αντιδημαρχίας.

Ακολούθως η Διευθύντρια των παιδικών σταθμών κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, η ψυχή του έργου, καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο στις αίθουσες του σταθμού, εκεί όπου ο ποιμενάρχης μας συνομίλησε με τα παιδάκια και τις δασκάλες τους, μοίρασε γλυκίσματα αλλά και ένα όμορφο περιοδικό με την Γέννηση του Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων