30/12/2018 30/12/2018 Οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Γεδεών, πολιούχου και προστάτου της πόλεως του Τυρνάβου, ξεκινησαν με την τέλεση του πανηγυρικού Εσπερινού εις τον φερώνυμον Ιερό Ναό.     Φέτος, συμπληρώνονται 200 χρόνια από το Μαρτύριο του Αγίου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, θέλοντας να δώσει περισσότερη λαμπρότητα στην εορτή, προσεκάλεσε...
30 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2018 - 14:23

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός Αγίου Γεδεών στον Τύρναβο

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικός Εσπερινός Αγίου Γεδεών στον Τύρναβο

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Γεδεών, πολιούχου και προστάτου της πόλεως του Τυρνάβου, ξεκινησαν με την τέλεση του πανηγυρικού Εσπερινού εις τον φερώνυμον Ιερό Ναό.

 

 

Φέτος, συμπληρώνονται 200 χρόνια από το Μαρτύριο του Αγίου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, θέλοντας να δώσει περισσότερη λαμπρότητα στην εορτή, προσεκάλεσε τους Μητροπολίτες Δράμας κ. Παύλο και Γρεβενών, κ. Δαβίδ, ο οποίος χοροστάτησε και μίλησε στον Εσπερινό συνδέοντας το νόημα της εορτής των Χριστουγέννων και τη Γέννηση του Κυρίου μας με τον μάρτυρα Άγιο της πίστεως μας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων