20/12/2018 20/12/2018 Πολύτιμη ήταν, και φέτος, η βοήθεια που προσφέρανε τα σώματα ασφαλείας της πόλεώς μας στο Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης. Η συγκέντρωση τροφίμων, με τα οποία ενισχύοντε καθημερινά εμπερίστατοι και άποροι συμπολίτες μας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Την αρχή τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Δεκεμβρίου έκανε μεικτό κλιμάκιο στελεχών της Αεροπορίας από όλους τους...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:21

Προσφορά στο Φιλανθρωπικό έργο της Ι.Μ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Προσφορά στο Φιλανθρωπικό έργο της Ι.Μ. Λαρίσης

Πολύτιμη ήταν, και φέτος, η βοήθεια που προσφέρανε τα σώματα ασφαλείας της πόλεώς μας στο Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης. Η συγκέντρωση τροφίμων, με τα οποία ενισχύοντε καθημερινά εμπερίστατοι και άποροι συμπολίτες μας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Την αρχή τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Δεκεμβρίου έκανε μεικτό κλιμάκιο στελεχών της Αεροπορίας από όλους τους σχηματισμούς της πόλεως (ΑΤΑ, 110ΠΜ, ΔΑΚ, κλπ), για να ακολουθήσουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος, κλιμάκιο με στελέχη της 1ης Στρατιάς, έβαλαν και αυτοί με τη σειρά τους, το δικό τους λιθαράκι στο τεράστιο έργο που επιτελείτε όλο το χρόνο και εντατικοποιείται στις περιόδους των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων