30/11/2018 30/11/2018 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου καθηγητές της Ιατρικής Σχολής της πόλεως μας για να του ευχηθούν για τα νέα του καθήκοντα και να τον γνωρίσουν από κοντά. Συγκεκριμένα στην επίσκεψη παρεβρέθησαν ο κ. Αθανάσιος Γιαννούκας, Πρόεδρος του τμήματος, ο κ. Κωνσταντίνος Μαλίζος, ορθοπεδικός και διευθυντής της ορθοπεδικής...
30 Νοεμβρίου, 2018 - 10:57

Στον Μητρ. Λαρίσης Καθηγητές της Ιατρικής

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Λαρίσης Καθηγητές της Ιατρικής

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου καθηγητές της Ιατρικής Σχολής της πόλεως μας για να του ευχηθούν για τα νέα του καθήκοντα και να τον γνωρίσουν από κοντά.

Συγκεκριμένα στην επίσκεψη παρεβρέθησαν ο κ. Αθανάσιος Γιαννούκας, Πρόεδρος του τμήματος, ο κ. Κωνσταντίνος Μαλίζος, ορθοπεδικός και διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής, η κ. Ευθυμία Καψαλάκη, ακτινολόγος και ο κ. Κωνσταντίνος Φουντάς, νευροχειρουργός.

Ο Σεβασμιώτατος του ευχαρίστησε εγκαρδίως για την τιμή της επισκέψεως και στην συνέχεια είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα κοινού ενδιάφεροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων