04/10/2018 11/10/2018 Η Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου μαζί με άλλους υγειονομικούς φορείς της πόλης μας βοηθούν στην καλύτερη περίθαλψη και φροντίδα ασθενών συμπολιτών μας, με την λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Με ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες, εάν έχουν σπίτι τους φάρμακα που δεν χρειάζονται πια και υλικά φροντίδας όπως πατερίτσες, νάρθηκες, πάνες, καροτσάκια...
04 Οκτωβρίου, 2018 - 7:52
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:31

Συγκέντρωση φαρμάκων από την Ι.Μ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Συγκέντρωση φαρμάκων από την Ι.Μ. Λαρίσης

Η Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου μαζί με άλλους υγειονομικούς φορείς της πόλης μας βοηθούν στην καλύτερη περίθαλψη και φροντίδα ασθενών συμπολιτών μας, με την λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες, εάν έχουν σπίτι τους φάρμακα που δεν χρειάζονται πια και υλικά φροντίδας όπως πατερίτσες, νάρθηκες, πάνες, καροτσάκια κ.ά., να τα προσκομήσουν στην Ιατρική Σχολή (κτήριο Κατσίγρα) στην πλατεία Ταχυδρομείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων