10/01/2019 10/01/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ευλόγησε τη βασιλόπιτα  των εθελοντριών του Αγίου Νικολάου Λαρίσης  και διένειμε μία ευλογία προς όλους. Τη διακονία των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου « Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» έχει αυτή την εβδομάδα ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Λαρίσης. Καθημερινά οι φιλάνθρωπες κυρίες προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους προκειμένου...
10 Ιανουαρίου, 2019 - 9:27

Την πίτα των εθελοντριών ευλόγησε ο Μητρ.Λαρίσης

Διαδώστε:
Την πίτα των εθελοντριών ευλόγησε ο Μητρ.Λαρίσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ευλόγησε τη βασιλόπιτα  των εθελοντριών του Αγίου Νικολάου Λαρίσης  και διένειμε μία ευλογία προς όλους.

Τη διακονία των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου « Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» έχει αυτή την εβδομάδα ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Λαρίσης. Καθημερινά οι φιλάνθρωπες κυρίες προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους προκειμένου οι ενδεείς αδελφοί μας να έχουν ένα ζεστό πιάτο φαγητού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων