21/12/2022 21/12/2022 Με την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, οι ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης διένειμαν σήμερα 4.080 δέματα με πολλά τρόφιμα, κρέας και διάφορα υλικά αγαθά για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τα δέματα διανεμήθηκαν σε φτωχούς και ανήμπορους αδελφούς των ενοριών, αλλά και των σιτιζομένων στο καθημερινό συσσίτιο της τοπικής Εκκλησίας “Ο Επιούσιος”....
21 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2022 - 21:29

4.080 δέματα αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης σε ευάλωτες οικογένειες

Διαδώστε:
4.080 δέματα αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης σε ευάλωτες οικογένειες

Με την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, οι ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης διένειμαν σήμερα 4.080 δέματα με πολλά τρόφιμα, κρέας και διάφορα υλικά αγαθά για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τα δέματα διανεμήθηκαν σε φτωχούς και ανήμπορους αδελφούς των ενοριών, αλλά και των σιτιζομένων στο καθημερινό συσσίτιο της τοπικής Εκκλησίας “Ο Επιούσιος”.

Για ακόμη μία φορά οι ενορίες της Λάρισας, του Τυρνάβου και όλης της επαρχίας κατάφεραν να συμβάλλουν στην ανάπαυση των πονεμένων συνανθρώπων τους και να δώσουν λίγη χαρά και περισσότερη στοργή σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων