13/10/2021 22/10/2021 Αγιασμό τέλεσε στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Ποιμενάρχης ενίσχυσε με την παρουσία του και τους λόγους του όλο το προσωπικό της Διευθύνσεως, ενώ με τη σειρά της η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Αικατερίνη Καραγιώργου τον...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 20:17

Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Διαδώστε:
Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Αγιασμό τέλεσε στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Ποιμενάρχης ενίσχυσε με την παρουσία του και τους λόγους του όλο το προσωπικό της Διευθύνσεως, ενώ με τη σειρά της η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Αικατερίνη Καραγιώργου τον ευχαρίστησε που πάντοτε στηρίζει τις προσπάθειες της Διευθύνσεως, ενώ στην κατ’ ιδίαν επικοινωνία τους συναποφάσισαν μελλοντικές κοινές δράσεις.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων