01/09/2022 01/09/2022 Επί τη ενάρξει του νέου εκκλησιαστικού έτους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία των Κληρικών και των Λαϊκών στελεχών που διακονούν στη διοίκηση της Μητροπόλεως, τέλεσε Αγιασμό, στα γραφεία του Επισκοπείου. Μετά τον Αγιασμό, έλαβε χώρα πολύωρη και εποικοδομητική συζήτηση, όπου ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε λόγους αγάπης και πατρικές νουθεσίες στους παρισταμένους συνεργάτες,...
01 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2022 - 15:37

Αγιασμός για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους στα γραφεία της Μητρόπολης Λαρίσης

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους στα γραφεία της Μητρόπολης Λαρίσης

Επί τη ενάρξει του νέου εκκλησιαστικού έτους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία των Κληρικών και των Λαϊκών στελεχών που διακονούν στη διοίκηση της Μητροπόλεως, τέλεσε Αγιασμό, στα γραφεία του Επισκοπείου.

Μετά τον Αγιασμό, έλαβε χώρα πολύωρη και εποικοδομητική συζήτηση, όπου ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε λόγους αγάπης και πατρικές νουθεσίες στους παρισταμένους συνεργάτες, προκειμένου η τοπική Εκκλησία να αξιολογήσει, αλλά και να αντιμετωπίσει την έως τώρα κατάσταση και με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις να οργανωθούν οι νέες της δράσεις και ευχήθηκε να έχουμε μία γόνιμη, δημιουργική και ευάρεστη στο Θεό εκκλησιαστική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων