03/02/2023 03/02/2023 Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, καθώς και η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παρευρέθηκε ο αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Νικόλαος Ζέρβας και οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης. Ο αγιασμός και η κοπή της πίτας έγινε με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης και...
03 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2023 - 20:55

Αγιασμός και κοπή πίτας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

Διαδώστε:
Αγιασμός και κοπή πίτας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, καθώς και η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παρευρέθηκε ο αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Νικόλαος Ζέρβας και οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης.

Ο αγιασμός και η κοπή της πίτας έγινε με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ο οποίος στη σύντομη προσλαλιά του ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για το έργο που προσφέρουν στις παιδικές ψυχές.

Με τη σειρά του ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη για την ευλογητή του παρουσία και για όλες τις ευεργεσίες που δέχεται η εκπαιδευτική κοινότητα από την Ιερά Μητρόπολη, ενώ ευχήθηκε στους συνεργάτες του οικογενειακή και προσωπική υγεία και δημιουργικότητα, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις του έργου της Διεύθυνσης και της εκπαίδευσης γενικότερα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων