20/02/2020 20/02/2020 Στην Ιατρική Σχολή, που στεγάζεται στο κτίριο Κατσίγρα, στην πλατεία Ταχυδρομείου της πόλεως μας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε αγιασμό στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: « Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή». Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης συνεχάρη τους μεταπτυχιακούς φοιτητές για την επιθυμία τους να συνεχίσουν την κατάρτιση και την εξειδίκευση...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 20:45

Αγιασμός σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ιατρική Σχολή Λαρίσης

Διαδώστε:
Αγιασμός σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ιατρική Σχολή Λαρίσης

Στην Ιατρική Σχολή, που στεγάζεται στο κτίριο Κατσίγρα, στην πλατεία Ταχυδρομείου της πόλεως μας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε αγιασμό στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: « Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή».

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης συνεχάρη τους μεταπτυχιακούς φοιτητές για την επιθυμία τους να συνεχίσουν την κατάρτιση και την εξειδίκευση τους, ενώ με τη σειρά του ο Ελλογιμώτατος Καθηγητής και υπεύθυνος του προγράμματος κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για το ανύστακτο ενδιαφέρον του και την πατρική στοργή που επιδεικνύει σε όλη την Ιατρική Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων