01/11/2022 01/11/2022 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς ο καθιερωμένος αγιασμός στο Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας, παρουσία σπουδαστών, εκπαιδευτικών καθώς και φορέων της πόλης. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ο οποίος συμβούλευσε τους σπουδαστές να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την περίοδο των σπουδών τους. Το Campus Λάρισας...
01 Νοεμβρίου, 2022 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2022 - 11:38

Αγιασμός Στο Campus Του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας

Διαδώστε:
Αγιασμός Στο Campus Του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς ο καθιερωμένος αγιασμός στο Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας, παρουσία σπουδαστών, εκπαιδευτικών καθώς και φορέων της πόλης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ο οποίος συμβούλευσε τους σπουδαστές να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την περίοδο των σπουδών τους.

Το Campus Λάρισας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου καλύπτει μια έκταση δεκάδων στρεμμάτων και διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κτίριο με πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διαλέξεων, εργαστήρια, βιβλιοθήκη, εξωτερικούς χώρους με άφθονο πράσινο και αθλητικές εγκαταστάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων