23/05/2022 24/05/2022 Το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως της Προϊσταμένης αυτού κ. Όλγας Μπαλαμπέκου, προκειμένου να τελέσει τον αγιασμό στα νέα γραφεία τους στην περιοχή της Ακρόπολης της Λάρισας. Σκοπός των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. είναι η υποστήριξη των μαθητών, των σχολικών μονάδων και των Ε.Κ. της περιοχής...
23 Μαΐου, 2022 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 2:17

Αγιασμό στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Λάρισας τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Αγιασμό στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Λάρισας τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως της Προϊσταμένης αυτού κ. Όλγας Μπαλαμπέκου, προκειμένου να τελέσει τον αγιασμό στα νέα γραφεία τους στην περιοχή της Ακρόπολης της Λάρισας.

Σκοπός των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. είναι η υποστήριξη των μαθητών, των σχολικών μονάδων και των Ε.Κ. της περιοχής αρμοδιότητάς τους για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου.

Ο Σεβασμιώτατος, στη σύντομη προσλαλιά του, ευχαρίστησε τόσο την Προϊσταμένη όσο και όλο το επιστημονικό προσωπικό που καθημερινά αναλίσκονται στη διακονία των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, ενώ τους παρότρυνε να συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια επιμέλεια και φροντίδα, ούτως ώστε να κατευθύνουν τα παιδιά στη σωστή πορεία προς τη γνώση, την εκπαίδευση και την υγιή ανάπτυξη τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων