28/04/2019 28/04/2019 Πλήθος πιστών παρακολούθησαν την Αναστάσιμη Ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμου. Με την Ανάσταση του Κυρίου, απ’ άκρη σ’ άκρη της Λάρισας, κορυφώθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, το «Χριστός Ανέστη» εψάλει από μικρούς και...
28 Απριλίου, 2019 - 20:57

Ανάσταση στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης (φώτο)

Διαδώστε:
Ανάσταση στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης (φώτο)

Πλήθος πιστών παρακολούθησαν την Αναστάσιμη Ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμου.

Με την Ανάσταση του Κυρίου, απ’ άκρη σ’ άκρη της Λάρισας, κορυφώθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, το «Χριστός Ανέστη» εψάλει από μικρούς και μεγάλους στέλνοντας το χαρμόσυνο μήνυμα, την ώρα που οι καμπάνες ηχούσαν γιορτινά.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων