05/04/2021 05/04/2021 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης χοροστάστησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων. Στο κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου που μας την υπενθυμίζει στην υμνολογία των αποστίχων της εσπερινής ακολουθίας η εκκλησία μας, προκειμένου...
05 Απριλίου, 2021 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2021 - 16:48

“Αυτοέλεγχο καθώς φτάσαμε στη μέση της Αγίας Τεσσαρακοστής”

Διαδώστε:
“Αυτοέλεγχο καθώς φτάσαμε στη μέση της Αγίας Τεσσαρακοστής”

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης χοροστάστησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Στο κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου που μας την υπενθυμίζει στην υμνολογία των αποστίχων της εσπερινής ακολουθίας η εκκλησία μας, προκειμένου να κάνουμε τον αυτοέλεγχό μας καθώς φτάσαμε στη μέση της πνευματικής περιόδου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής για το αν αγωνιζόμαστε σωστά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων