03/02/2019 03/02/2019 Tο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, στον Κύκλο Νέων,Φοιτητών και Επιστημόνων «Εγώ, Εσύ, ο Χριστός και η καθημερινότητα μας…» που πραγματοποιείται στην «Κατακόμβη» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου , μίλησε ο Ιατρός – Πνευμονολόγος κ. Ιωάννης Καλούσης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα». Αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση της πίστης με την επιστήμη...
03 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:47
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2019 - 22:37

«Δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα», θέμα ομιλίας στη Λάρισα

Διαδώστε:
«Δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα», θέμα ομιλίας στη Λάρισα

Tο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, στον Κύκλο Νέων,Φοιτητών και Επιστημόνων «Εγώ, Εσύ, ο Χριστός και η καθημερινότητα μας…» που πραγματοποιείται στην «Κατακόμβη» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου , μίλησε ο Ιατρός – Πνευμονολόγος κ. Ιωάννης Καλούσης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα». Αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση της πίστης με την επιστήμη και στα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν. Βασικός άξονας της ομιλίας αποτέλεσε το μόριο του οξυγόνου, το οποίο ως οξειδωτικός παράγοντας μεν κατακαίει τα πάντα, αλλά εμείς το μετατρέπουμε σε πηγή ζωής. Τόνισε, πώς λόγω της φωτοσύνθεσής τους, τα φυτά “μολύνουν” την ατμόσφαιρα με οξυγόνο, όμως μέσω του ταξιδιού του οξυγόνου στον οργανισμό μας αποκτάμαι ενέργεια και ζωή. Τέλος, έκλεισε με τη φράση “αχ Θεέ μου αν είναι έτσι όλα σου τα δηλητήρια…”, δεχόμενος ερωτήσεις από τους νέους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων