04/09/2022 04/09/2022 Με κάθε επισημότητα κορυφώθηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν επ’ ευκαιρία της επετείου της Απελευθερώσεως εκ του Οθωμανικού Ζυγού στην πόλη της Λάρισας. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στην Επίσημη Δοξολογία για την απελευθέρωση της Λάρισας στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού Λαρίσης, παρουσία των πολιτικών...
04 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2022 - 17:40

Δοξολογία για τα Ελευθέρια της Λάρισας

Διαδώστε:
Δοξολογία για τα Ελευθέρια της Λάρισας

Με κάθε επισημότητα κορυφώθηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν επ’ ευκαιρία της επετείου της Απελευθερώσεως εκ του Οθωμανικού Ζυγού στην πόλη της Λάρισας.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στην Επίσημη Δοξολογία για την απελευθέρωση της Λάρισας στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού Λαρίσης, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλεως.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε εντός του ναού από τον κ. Κωνσταντίνο Σπανό, ιστορικό και εκδότη του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στο ειδικό μνημείο έξωθεν του Ιερού Ναού, όπου πραγματοποιήθηκε και η κατάθεση στεφάνων από φορείς της πόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων