03/10/2020 03/10/2020 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στην επίσημη Δοξολογία για την εορτή του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, προστάτου του Δικαστικού Σώματος. Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην επουράνιο Ιεραρχία ως απεικόνιση της επιγείου ιεραρχίας, η οποία οφείλει να πορεύεται με όρους Ουρανίου Τάξεως. Προ της...
03 Οκτωβρίου, 2020 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2020 - 14:50

Δοξολογία για την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου στη Λάρισα

Διαδώστε:
Δοξολογία για την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου στη Λάρισα

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στην επίσημη Δοξολογία για την εορτή του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, προστάτου του Δικαστικού Σώματος.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην επουράνιο Ιεραρχία ως απεικόνιση της επιγείου ιεραρχίας, η οποία οφείλει να πορεύεται με όρους Ουρανίου Τάξεως.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους Προϊσταμένους των δικαστηρίων, στα μέλη του δικαστικού σώματος της πόλεως, στους δικηγόρους, στους δικαστικούς υπαλλήλους και στους δικαστικούς επιμελητές να έχουν υγεία και να επιτελούν τα καθήκοντα τους με σύνεση και σωφροσύνη, ενώ κατέληξε λέγοντας τους ότι ως λειτουργοί της Δικαιοσύνης έχουν μεγάλη ευθύνη, ώστε να διασφαλίζουν την Συνταγματικότητα, τη Δημοκρατία και την κοινωνική ειρήνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων