08/11/2023 08/11/2023 Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2023 στο Ηρώο Πεσόντων, ακολούθησε η επίσημη Δοξολογία στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ, παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου. Την ακολουθία τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. κ....
08 Νοεμβρίου, 2023 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2023 - 17:25

Δοξολογία για τον Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στην 110 Πτέρυγα Μάχης

Διαδώστε:
Δοξολογία για τον Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στην 110 Πτέρυγα Μάχης

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2023 στο Ηρώο Πεσόντων, ακολούθησε η επίσημη Δοξολογία στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ, παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου.

Την ακολουθία τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. κ. Ιγνάτιος Μουρτζανός, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

«Η Πολεμική Αεροπορία αποτελεί εχέγγυο για την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ημερήσια διαταγή του Α/ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, που αναγνώστηκε, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ.

«Υποσχόμαστε στον Έλληνα πολίτη πως θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το έργο μας για την εθνική αξιοπρέπεια, την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, οι ουρανοί είναι δικοί μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχηγός ΑΤΑ, Αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με επίδειξη από τη Διμοιρία Επιδείξεων της ΣΜΥΑ στον χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης και αεροπορική επίδειξη του Demo Team «Ζευς» και του Demo Team «Δαίδαλος».

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων