26/06/2021 26/06/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) κ. Θεμιστοκλέους Μπουρολιά, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού των εγκαινίων της εκθέσεως “Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος” στο Α.Τ.Α. Στην τελετή παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Μπλιούμης, βουλευτές, ανώτατοι...
26 Ιουνίου, 2021 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2021 - 12:22

Εγκαίνια έκθεσης: “Μορφές Αεροπορικού Αγώνα”

Διαδώστε:
Εγκαίνια έκθεσης: “Μορφές Αεροπορικού Αγώνα”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) κ. Θεμιστοκλέους Μπουρολιά, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού των εγκαινίων της εκθέσεως “Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος” στο Α.Τ.Α.

Στην τελετή παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Μπλιούμης, βουλευτές, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων.

Η έκθεση αποτελεί μοναδικό απόκτημα για την πόλη της Λάρισας, απεικονίζει ιστορικά την διαχρονική εξέλιξη της Πολεμικής μας Αεροπορίας σε ανθρώπους, αεροσκάφη και μέσα και καταδεικνύει τους άρρηκτους δεσμούς της πόλης της Λάρισας με την τακτική μας αεροπορία ήδη από την αρχή των Βαλκανικών Πολέμων. Είναι κάτι το οποίο κανείς Λαρισαίος δεν επιτρέπεται να μην επισκεφθεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων