27/08/2020 27/08/2020 Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 θα τελεσθούν, τα Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Νεκταρίου Νίκαιας, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Τα Ιερά Εγκαίνια ενός Ναού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε ένα Ναό και με την Ακολουθία αυτή καθαγιάζεται η Αγία Τράπεζα και τα Αντιμήνσια πάνω...
27 Αυγούστου, 2020 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2020 - 10:30

Εγκαίνια στο Παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου 

Διαδώστε:
Εγκαίνια στο Παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου 

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 θα τελεσθούν, τα Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Νεκταρίου Νίκαιας, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Τα Ιερά Εγκαίνια ενός Ναού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε ένα Ναό και με την Ακολουθία αυτή καθαγιάζεται η Αγία Τράπεζα και τα Αντιμήνσια πάνω στα οποία τελείται η Θεία Λειτουργία, ευλογείται το κτίσμα του Ιερού Ναού, ανάβει η ακοίμητη κανδήλα και πραγματοποιούνται και άλλες αγιαστικές και μοναδικές πράξεις. Αποτελεί μεγάλη ευλογία η συμμετοχή στην ακολουθία των Εγκαινίων.

Καλούνται όλοι οι ευσεβείς Χριστιανοί να συμμετάσχουν στις Ιερές ακολουθίες που θα τελεσθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στις 19.15 μ.μ.: Υποδοχή Ιερών Λειψάνων – Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων.
Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 – 11:00π.μ.: Όρθρος, Τελετή των Ιερών Εγκαινίων και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.
Από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβριου έως και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου θα τελείται καθημερινά το πρωί από 07.00 – 09.00 π.μ. ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων