27/06/2022 27/06/2022 Η έναρξη του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη», έγινε με αγιασμούς σε όλες τις κατασκηνωτικές δομές, ενώ ο επίσημος αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Κωνσταντίνου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, με την παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη, του Αντιδημάρχου Διοίκησης, Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κ. Δημητρίου...
27 Ιουνίου, 2022 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 12:29

Έναρξη και αγιασμός του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Διαδώστε:
Έναρξη και αγιασμός του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Η έναρξη του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη», έγινε με αγιασμούς σε όλες τις κατασκηνωτικές δομές, ενώ ο επίσημος αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Κωνσταντίνου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, με την παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη, του Αντιδημάρχου Διοίκησης, Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κ. Δημητρίου Δεληγιάννη και της διευθύντριας Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων-συντονίστριας του Προγράμματος κ. Σταυρούλας Μπαξεβάνου.

Το καινοτόμο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων είναι σχεδιασμένο από έμπειρους παιδαγωγούς της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου με πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες, επιθυμίες και ηλικίες των παιδιών που συμμετέχουν.

Δεκάδες φορείς της Πόλης και υπηρεσίες του Δήμου κάνουν πράξη την Πόλη που Μαθαίνει, δημιουργώντας δίκτυα, αναπτύσσοντας δράσεις και συνδιαμορφώνοντας προγράμματα για την πόλη και τα παιδιά της.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια της “Πόλης που Μαθαίνει”, αλλά και στο σχέδιο υποστήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας ως «Πόλη Φιλική στα παιδιά» της UNICEF με στόχο τη χαρά των παιδιών και την υποστήριξη των οικογενειών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων