10/03/2020 10/03/2020 Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στον πανηγυρικό όρθρο και ακολούθως τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε αναγνώστες τους αδελφούς Νικόλαο-Σεραφείμ Γιαννάκο και Κωνσταντίνο Γιαννάκο, παιδιά που διακονούν στο αναλόγιο της ενορίας, τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον...
10 Μαρτίου, 2020 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2020 - 14:29

Εορτάστηκαν οι Άγιοι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες στη Λάρισα

Διαδώστε:
Εορτάστηκαν οι Άγιοι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες στη Λάρισα

Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στον πανηγυρικό όρθρο και ακολούθως τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε αναγνώστες τους αδελφούς Νικόλαο-Σεραφείμ Γιαννάκο και Κωνσταντίνο Γιαννάκο, παιδιά που διακονούν στο αναλόγιο της ενορίας, τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να αναγινώσκουν και να ψάλλουν τα ιερά γράμματα, ενώ ευχήθηκε στους πιστούς να έχουν διηνεκή την ευλογία των Αγίων Μαρτύρων στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων