13/09/2019 13/09/2019 Στο παλαιό Κοιμητήριο Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τις ψυχές των κεκοιμημένων Λαρισαίων, των αδίκω θανάτω υποβληθέντων υπό των Γερμανικών στρατευμάτων. Αμέσως μετά την τέλεση του τρισαγίου και την κατάθεση των στεφάνων στο ειδικό διαμορφωμένο μνήμα, ο κ. Ιωάννης Αλεξούλης, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας εκφώνησε τον επιμνημόσυνο...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2019 - 14:39

Επιμνημόσυνη Δέηση για τις ψυχές των Αδίκω Θανάτω Υποβληθέντων υπό των Γερμανικών Στρατευμάτων

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση για τις ψυχές των Αδίκω Θανάτω Υποβληθέντων υπό των Γερμανικών Στρατευμάτων

Στο παλαιό Κοιμητήριο Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τις ψυχές των κεκοιμημένων Λαρισαίων, των αδίκω θανάτω υποβληθέντων υπό των Γερμανικών στρατευμάτων. Αμέσως μετά την τέλεση του τρισαγίου και την κατάθεση των στεφάνων στο ειδικό διαμορφωμένο μνήμα, ο κ. Ιωάννης Αλεξούλης, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας εκφώνησε τον επιμνημόσυνο λόγο εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων