30/05/2019 30/05/2019 Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019  τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου επισκέφθηκαν ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, τα μέλη του οποίου ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για τις δράσεις σχετικά με την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων. Στη συνέχεια, τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν οι κυρίες από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο “Φίλες της Αγάπης” και ακολούθησε ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Τεμπών κ....
30 Μαΐου, 2019 - 16:42

Επισκέψεις δέχτηκε ο Μητρ.Λαρίσης

Διαδώστε:
Επισκέψεις δέχτηκε ο Μητρ.Λαρίσης

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019  τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου επισκέφθηκαν ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, τα μέλη του οποίου ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για τις δράσεις σχετικά με την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Στη συνέχεια, τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν οι κυρίες από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο “Φίλες της Αγάπης” και ακολούθησε ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης.

Τέλος, ο εξ Αφρικής ερχόμενος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος μετέφερε στον Σεβασμιώτατο τις ευχές του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου, ενώ τον ενημέρωσε για τις δράσεις της εξωτερικής ιεραποστολής στην αφρικανική ήπειρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων