04/01/2022 05/01/2022 Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Στρατηγός κ. Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, στο Επισκοπείο. Ο κ. Αρχηγός, ευρισκόμενος στην πόλη μας για τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου Διοικητικού Κέντρου της 1ης Στρατιάς κατόπιν, προτού μεταβεί εκεί, πραγματοποίησε στάση στην Ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να λάβει την ευλογία του...
04 Ιανουαρίου, 2022 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2022 - 10:21

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Στρατηγός κ. Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, στο Επισκοπείο.

Ο κ. Αρχηγός, ευρισκόμενος στην πόλη μας για τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου Διοικητικού Κέντρου της 1ης Στρατιάς κατόπιν, προτού μεταβεί εκεί, πραγματοποίησε στάση στην Ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να λάβει την ευλογία του σεπτού μας Ποιμενάρχου.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκαρδίως τον κ. Αρχηγό, τηρώντας αμφότεροι τα ασφαλή μέτρα προφύλαξης που έχει συστήσει η Ελληνική Πολιτεία, και τον ευχαρίστησε για την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη που επιδεικνύει στην τοπική μας Εκκλησία.

Προ της αναχωρήσεως του κ. Αρχηγού, ο κ. Ιερώνυμος του προσέφερε τις νέες εκδόσεις της Μητροπόλεως, ενώ με τη σειρά του ο Ενδοξώτατος Στρατηγός του επέδωσε τιμητική πλακέτα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων