25/05/2024 28/05/2024 Με την ευκαιρία της παρουσίας στην πόλη της Λάρισας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο στην, γνώριμη γι’ αυτόν, πόλη της Λάρισας και τη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, καθώς υπηρέτησε επί πολλά έτη στην Ενορία...
25 Μαΐου, 2024 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 22:48

Επίσκεψη του Επισκόπου Μαγνησίας στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Επισκόπου Μαγνησίας στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Με την ευκαιρία της παρουσίας στην πόλη της Λάρισας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο στην, γνώριμη γι’ αυτόν, πόλη της Λάρισας και τη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, καθώς υπηρέτησε επί πολλά έτη στην Ενορία του Αγίου Αθανασίου, αλλά και στα Γραφεία της Μητρόπολης, ενώ συζήτησε μαζί του διάφορα θέματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος.

Ακολούθως, ο Επίσκοπος Μαγνησίας μετέβη στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, όπου τελεσε τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου, από τον οποίο έλαβε τους δύο πρώτους βαθμούς της ιερωσύνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων