02/07/2019 02/07/2019 Tον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος διερχόμενος (προκληθείς υπό του Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ). Οι δύο Μητροπολίτες (πέραν των άλλων, νομικοί και οι δύο) και ο Ελλογιμώτατος Καθηγητής και Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Μητροπολίτου Λαρίσης, κ. Σωτήριος Μπαλατσούκας, συνδέονται με άρρηκτη πνευματική σχέση και φιλία, αφού...
02 Ιουλίου, 2019 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2019 - 21:23

Επίσκεψη του Μητρ. Μάνης στην Ι.Μ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητρ. Μάνης στην Ι.Μ. Λαρίσης

Tον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος διερχόμενος (προκληθείς υπό του Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ). Οι δύο Μητροπολίτες (πέραν των άλλων, νομικοί και οι δύο) και ο Ελλογιμώτατος Καθηγητής και Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Μητροπολίτου Λαρίσης, κ. Σωτήριος Μπαλατσούκας, συνδέονται με άρρηκτη πνευματική σχέση και φιλία, αφού επί πολλά χρόνια συνεργάστηκαν στενά στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων