11/04/2023 11/04/2023 Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με επιστολή της συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο για την ανακήρυξη του σε Επίτιμο Διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Όπως αναφέρεται στην επιστολή η απονομή του τίτλου από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο αποτελεί τιμή και αναγνώριση της αξίας του συγγραφικού...
11 Απριλίου, 2023 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2023 - 10:34

Επίτιμος Διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ ο Μητροπολίτης Λαρίσης – Συγχαρητήρια επιστολή της Ιεράς Συνόδου

Διαδώστε:
Επίτιμος Διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ ο Μητροπολίτης Λαρίσης – Συγχαρητήρια επιστολή της Ιεράς Συνόδου

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με επιστολή της συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο για την ανακήρυξη του σε Επίτιμο Διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή η απονομή του τίτλου από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο αποτελεί τιμή και αναγνώριση της αξίας του συγγραφικού έργου του Σεβασμιωτάτου, αλλά και της πολυσχιδούς πνευματικής και κοινωνικής προσφοράς τόσο εντός της Εκκλησίας, όσο και σε άλλους τομείς της σύγχρονης κοινωνίας.

Έκφραση συγχαρητηρίων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Ποιμενάρχη για την ανακήρυξη σε Επίτιμο Διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων