31/12/2021 01/01/2022 Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021, παραμονή της εισόδου μας στο νέο έτος, παιδικές φωνές, χορωδίες και φιλαρμονικές έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο. Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με πολλή αγάπη όλους όσοι χτύπησαν την πόρτα της Ιεράς Μητροπόλεως, τους προσέφερε ευλογίες, δώρα και τους ευχαρίστησε για...
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 - 2:44

Έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021, παραμονή της εισόδου μας στο νέο έτος, παιδικές φωνές, χορωδίες και φιλαρμονικές έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με πολλή αγάπη όλους όσοι χτύπησαν την πόρτα της Ιεράς Μητροπόλεως, τους προσέφερε ευλογίες, δώρα και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ευχηθείς το νέο έτος να είναι ευλογημένο και δημιουργικό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων