21/05/2023 12/06/2023 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Αρμενίου όπου τιμάται και εορτάζεται η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Βασιλέων, χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος το απόγευμα του Σαββάτου 20 Μαΐου 2023. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον «εν βασιλεύσιν Απόστολο» και την προσφορά Του στην Εκκλησία....
21 Μαΐου, 2023 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2023 - 2:20

Εσπερινός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Λιτανεία Ιεράς Εικόνος στο Αρμένιο Λάρισας

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Λιτανεία Ιεράς Εικόνος στο Αρμένιο Λάρισας

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Αρμενίου όπου τιμάται και εορτάζεται η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Βασιλέων, χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος το απόγευμα του Σαββάτου 20 Μαΐου 2023.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον «εν βασιλεύσιν Απόστολο» και την προσφορά Του στην Εκκλησία. Προ της απολύσεως πραγματοποιήθηκε Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας των Αγίων Βασιλέων και Ισαποστόλων με την Αρτοκλασία και εν συνεχεία παραδοσιακοί χοροί του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αρμενίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων