27/05/2020 27/05/2020 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Αναλήψεως του Χριστού Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον Εσπερινό της Μεγάλης Δεσποτικής Εορτής. Στο κήρυγμά του, ο Ποιμενάρχης μίλησε για την ενότητα μέσα στην Εκκλησία και ευχήθηκε σε όλους τους φιλέορτους Χριστιανούς, ατενίζοντας την Ανάληψη του Κυρίου, να αντιλαμβανόμαστε ποια είναι για τον κόσμο...
27 Μαΐου, 2020 - 22:48
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 22:55

Εσπερινός της Αναλήψεως στη Λάρισα

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αναλήψεως στη Λάρισα

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Αναλήψεως του Χριστού Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον Εσπερινό της Μεγάλης Δεσποτικής Εορτής.

Στο κήρυγμά του, ο Ποιμενάρχης μίλησε για την ενότητα μέσα στην Εκκλησία και ευχήθηκε σε όλους τους φιλέορτους Χριστιανούς, ατενίζοντας την Ανάληψη του Κυρίου, να αντιλαμβανόμαστε ποια είναι για τον κόσμο και τον άνθρωπο η αιώνια προοπτική ζωής, στην οποία μας καλεί ο Χριστός από την αιωνιότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων