14/02/2019 14/02/2019 Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, στις 7:00 το απόγευμα θα συνεχιστούν τα μαθήματα του Φροντιστηρίου Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, το οποίο λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία για δωδέκατη συνεχή χρονιά, στην υπόγεια αίθουσα «Κατακόμβη» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, με ομιλητή την υπεύθυνη της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Βαρβάρα Βασιλάκη, όπου θα αναπτύξει το θέμα: «Έχεις ψυχή...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:59

«Έχεις ψυχή μου δουλειά»

Διαδώστε:
«Έχεις ψυχή μου δουλειά»

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, στις 7:00 το απόγευμα θα συνεχιστούν τα μαθήματα του Φροντιστηρίου Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, το οποίο λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία για δωδέκατη συνεχή χρονιά, στην υπόγεια αίθουσα «Κατακόμβη» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, με ομιλητή την υπεύθυνη της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Βαρβάρα Βασιλάκη, όπου θα αναπτύξει το θέμα: «Έχεις ψυχή μου δουλειά».

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων