13/02/2024 13/02/2024 Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2024 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, από τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ παρέστησαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής κ. Θεόφιλος Καραχάλιος, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 20:01

Ευλογία Βασιλόπιτας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Ευλογία Βασιλόπιτας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο

Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2024 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, από τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ παρέστησαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής κ. Θεόφιλος Καραχάλιος, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Δημήτριος Κατσικονούρης, οι διευθυντές των κλινικών και τμημάτων, καθώς και εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων