12/03/2022 12/03/2022 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία, το Σάββατο 12 Μαρτίου. Ο Ποιμενάρχης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός του θαύματος, ποιά η θέση του στην Εκκλησία και γιατί εορτάζουμε...
12 Μαρτίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2022 - 20:56

H εορτή των Αγίων Θεοδώρων στη Νέα Πολιτεία

Διαδώστε:
H εορτή των Αγίων Θεοδώρων στη Νέα Πολιτεία

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία, το Σάββατο 12 Μαρτίου.

Ο Ποιμενάρχης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός του θαύματος, ποιά η θέση του στην Εκκλησία και γιατί εορτάζουμε το συγκεκριμένο θαύμα του Αγίου Θεοδώρου. Προ της απολύσεως ευλογήθηκαν τα κόλλυβα του Αγίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων