09/05/2021 09/05/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Θωμά στο Μακρυχώρι χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων. Ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας αφορμή από την Εορτή, στο κήρυγμά του τόνισε πως η καλή απιστία μέσα από την ενδελεχή έρευνα οδηγεί στην πίστη που είναι σωτήρια. Η Εκκλησία, μας...
09 Μαΐου, 2021 - 11:48

“H καλή απιστία μέσα από την έρευνα οδηγεί στην πίστη που είναι σωτηρία”

Διαδώστε:
“H καλή απιστία μέσα από την έρευνα οδηγεί στην πίστη που είναι σωτηρία”

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Θωμά στο Μακρυχώρι χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας αφορμή από την Εορτή, στο κήρυγμά του τόνισε πως η καλή απιστία μέσα από την ενδελεχή έρευνα οδηγεί στην πίστη που είναι σωτήρια. Η Εκκλησία, μας προκαλεί και μας εμψυχώνει να αναζητούμε τον Θεό ώστε να συναυξάνεται και να εδραιώνεται η πίστη μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων