20/03/2019 20/03/2019 Την Κυριακή 24 Μαρτίου, Β’ Νηστειών, στις 6:30 το απόγευμα, θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, π. Σεβαστιανός Σωμαράκης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού οδού Βουλιαγμένης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα:«Η αρετή της υπακοής ως...
20 Μαρτίου, 2019 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2019 - 10:45

«Η αρετή της υπακοής ως άσκηση ελευθερίας»

Διαδώστε:
«Η αρετή της υπακοής ως άσκηση ελευθερίας»

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, Β’ Νηστειών, στις 6:30 το απόγευμα, θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, π. Σεβαστιανός Σωμαράκης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού οδού Βουλιαγμένης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα:«Η αρετή της υπακοής ως άσκηση ελευθερίας»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων