02/04/2022 02/04/2022 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαράλαμπους Λαρίσης χοροστάτησε στην Ακολουθία της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για την Παναγία ως λαμπάδα που δέχεται το φως από τον Χριστό και το χρησιμοποιεί, για να διασκορπίζει τα σκοτάδια του κόσμου. Προ...
02 Απριλίου, 2022 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2022 - 12:55

Η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης

Διαδώστε:
Η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαράλαμπους Λαρίσης χοροστάτησε στην Ακολουθία της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για την Παναγία ως λαμπάδα που δέχεται το φως από τον Χριστό και το χρησιμοποιεί, για να διασκορπίζει τα σκοτάδια του κόσμου.

Προ της απολύσεως της ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε στο βαθμό του Αναγνώστου, τον Ιωάννη Λουκανίκα και του ευχήθηκε να συνεχίζει να διακονεί με τον ίδιο ζήλο τόσο στο Ιερό Βήμα, όσο και στο αναλόγιο του Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων