25/06/2019 25/06/2019    Αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις αρχές και τα ιδανικά που πρεσβεύει η Διεθνής Ένωση, τις κοινωνικές δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας καθώς και την αμέριστη αρωγή της Ένωσης...
25 Ιουνίου, 2019 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2019 - 21:45

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στον Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στον Μητρ. Λαρίσης

   Αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις αρχές και τα ιδανικά που πρεσβεύει η Διεθνής Ένωση, τις κοινωνικές δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας καθώς και την αμέριστη αρωγή της Ένωσης στο έργο της εν λόγω Ιεράς Μητροπόλεως. Η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, κατά την διάρκεια της οποίας ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τους εκπροσώπους της Ένωσης να συνεχίσουν τις δράσεις επ’ ωφελεία όλων των Αστυνομικών, του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, δηλώνοντας υποστηρικτής κατά το μέτρο του δυνατού, των προσπαθειών της ‘Ενωσης.
Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της επίσκεψης του προσφέρθηκαν αναμνηστικά από τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  κ. Αχιλλέα Καλαμπούκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων