15/02/2019 15/02/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε εθιμοτυπικά η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου-Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα κ. Χρύσα Βουλγαράκη. Η κ. Βουλγαράκη ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τις δράσεις και τη ζωή του Ινστιτούτου στην πόλη της Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τους χώρους του προκειμένου να ξεναγηθεί, να...
15 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:47

Η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου στον Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου στον Μητρ. Λαρίσης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε εθιμοτυπικά η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου-Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα κ. Χρύσα Βουλγαράκη. Η κ. Βουλγαράκη ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τις δράσεις και τη ζωή του Ινστιτούτου στην πόλη της Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τους χώρους του προκειμένου να ξεναγηθεί, να γνωρίσει το προσωπικό και να μιλήσει και στα παιδιά. Με τη σειρά του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα όσα ειπώθηκαν και διαβεβαίωσε την κ. Βουλγαράκη ότι σύντομα θα επισκεφθεί το Ινστιτούτο προκειμένου να γίνει κοινωνός όλων όσων ήδη γνωρίζει από τους συνεργάτες του και όσα ακούει από την κοινωνία της Λάρισας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων