31/05/2020 31/05/2020 Σήμερα, Κυριακή 31 Μαΐου 2020, ημέρα μνήμης των Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Αργυροπούλι. Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Αποστολική Περικοπή, τονίζοντας ότι: “η Εκκλησία είναι ο Χριστός που διδάσκει και δίνει αγάπη, ήθος, φιλανθρωπία και σώζει...
31 Μαΐου, 2020 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2020 - 18:28

“Η Εκκλησία είναι ο Χριστός που διδάσκει αγάπη και ήθος”

Διαδώστε:
“Η Εκκλησία είναι ο Χριστός που διδάσκει αγάπη και ήθος”

Σήμερα, Κυριακή 31 Μαΐου 2020, ημέρα μνήμης των Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Αργυροπούλι. Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Αποστολική Περικοπή, τονίζοντας ότι: “η Εκκλησία είναι ο Χριστός που διδάσκει και δίνει αγάπη, ήθος, φιλανθρωπία και σώζει διά της Αναστάσεως”.

Προ της απολύσεως, χειροθέτησε Αναγνώστη τον κ. Δημήτριο Τσιγάρα, υιό του εφημερίου της ενορίας π. Κωνσταντίνου και του ευχήθηκε να έχει μία αγλαόκαρπο διακονία στο αναλόγιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων