05/05/2021 05/05/2021 Στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Λαρίσης τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων. Σήμερα Τετάρτη της Διακαινησίμου, η ενορία τιμά την μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στο παρεκκλήσιο που είναι αφιερωμένο στην Αγία. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα όπου...
05 Μαΐου, 2021 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2021 - 13:35

“Η Εκκλησία πορεύεται χωρίς να εκβιάζει τους πιστούς”

Διαδώστε:
“Η Εκκλησία πορεύεται χωρίς να εκβιάζει τους πιστούς”

Στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Λαρίσης τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Σήμερα Τετάρτη της Διακαινησίμου, η ενορία τιμά την μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στο παρεκκλήσιο που είναι αφιερωμένο στην Αγία.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα όπου οι πρώτοι μαθητές ακολουθούν τον Χριστό, χωρίς υποσχέσεις, συναλλαγές ή εκβιασμούς.

Τόνισε δε πως η Εκκλησία μας έτσι πορεύεται όλους αυτούς τους αιώνες χωρίς να υπόσχεται ή να εκβιάζει τους πιστούς, διδάσκοντάς τους μόνο τον λόγο του Ευαγγελίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων