17/04/2021 17/04/2021 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, της Ενορίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την τόση αγάπη της Παναγίας, ώστε και το σχέδιο του Θεού αλλάζει για να...
17 Απριλίου, 2021 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 12:39

“Η Εκκλησία προσπαθεί να αντιγράψει την αγάπη της Παναγίας”

Διαδώστε:
“Η Εκκλησία προσπαθεί να αντιγράψει την αγάπη της Παναγίας”

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, της Ενορίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την τόση αγάπη της Παναγίας, ώστε και το σχέδιο του Θεού αλλάζει για να βοηθήσει τον άνθρωπο. Αναφέρθηκε δε στην Εκκλησία, η οποία προσπαθεί να αντιγράψει την τόση αγάπη της Παναγίας γι’ αυτό και οργανώνει το φιλανθρωπικό – προνοιακό της έργο και μπορεί να ανταποκρίνεται άμεσα σε έκτακτες ανάγκες όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση των σεισμών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων