13/06/2022 14/06/2022 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ενότητα ως ευλογία του Αγίου Πνεύματος. Ευχήθηκε στους πιστούς πλούσια την ευλογία του Αγίου Θεού στην ζωή τους και...
13 Ιουνίου, 2022 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2022 - 2:00

Η εορτή της Αγίας Τριάδος στη Λάρισα

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Τριάδος στη Λάρισα

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ενότητα ως ευλογία του Αγίου Πνεύματος. Ευχήθηκε στους πιστούς πλούσια την ευλογία του Αγίου Θεού στην ζωή τους και τα καλά τους έργα.

Το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου 2022, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού της εορτής του Αγίου Πνεύματος στον ίδιο Ιερό Ναό, συμμετεχόντων πλειάδας ιερέων από τις Αρχιερατικές Περιφέρειες Λαρίσης.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για την επιδημία του Παναγίου Πνεύματος, την διάθεση δηλαδή του Αγίου Θεού να καταστήσει όλους τους ανθρώπους δικούς του, ευχήθηκε δε το Πανάγιο Πνεύμα να κατασκηνώσει στις ψυχές όλων μας.

Φωτογραφίες από τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία:

 

Φωτογραφίες από τον Εσπερινό:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων